Hogan, J. (2018). Studio thinking from the start : the K-8 art educator's handbook (1 uppl.). New York, NY: Teachers College Press. ISBN: 9780807759158
Läsanvisning:Valda delar
Bok / Antologi
Åhall, M. (2022). Lärarens guide till bild : teori, praktik, bedömning ([Andra upplagan]). Stockholm: Natur & Kultur. ISBN: 9789127461550
Bok / Antologi
Åsén, G. (Red.). (2017). Bildundervisning och lärande genom bilder (Första upplagan). Stockholm: Liber. ISBN: 9789147122271
Bok / Antologi
Öhman, Elisabeth (2019). I samtal om bilder. Stockholm: Skolverket (9 s).
Text
Aktuella styrdokument samt artiklar och andra multimodala texter tillkommer (filmer, pod osv).
Text
2. Formgivning och visuell gestaltning
Eisner, E. W. (2002). Arts and the creation of mind (1 uppl.). New Haven: Yale University Press. ISBN: 0300095236
Läsanvisning:s 93-147 Finns som e-bok på högskolans bibliotek
Bok / Antologi
Åhall, M. (2022). Lärarens guide till bild : teori, praktik, bedömning ([Andra upplagan]). Stockholm: Natur & Kultur. ISBN: 9789127461550
Frid, J. (2011). Intro - form : formgivning, design, hantverk (1 uppl.). Malmö: Didacta. ISBN: 9188548151
Bok / Antologi
Hogan, J., Hetland, L., Jaquith, D., et al. (2018). Studio thinking from the start : the K-8 art educator's handbook (1 uppl.). New York, NY: Teachers College Press. ISBN: 9780807759158
Läsanvisning:delar av
Bok / Antologi
Myringer Karlsson, S. (2017). Bedömning och betygssättning i bild.. I G. Åsén (red) (Red.), Bildundervisning coh lärande genom bilder (1 uppl., ss. 73-90). Stockholm: Liber.
Kapitel i bok (antologi)
Norrman, C. (2008). Keramik (senare). Stockholm: Bilda. ISBN: 9789157479464
Bok / Antologi
Forsler, I., Magnusson, L. O., & Öhman, L. (Red.). (2024). Bild och visuell kultur : undersökande bildundervisning i grundskola och fritidshem (Första upplagan). Lund: Studentlitteratur. ISBN: 9789144182889
Läsanvisning:Delar av
Bok / Antologi
Aktuella styrdokument, samt artiklar och andra multimodala texter tillkommer.
Text
På du.se använder vi kakor (cookies) för att ge dig en bra upplevelse på vår webbplats. Med hjälp av webbanalys kan vi anpassa webbplatsen ytterligare. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.